На Львівщині затримали під час отримання хабара депутата міськради

12:15 24 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції

Здирник вимагав 6800 гривень за надання в оренду земельної ділянки під облаштування двох стоянок таксі.

«Оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Львівській області ДЗЕ Національної поліції викрили «нечесного на руку» депутата однієї з міських ради області й голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології цієї ж міськради», – повідомили сьогодні, 24 червня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«За надання в оренду земельної ділянки під облаштування двох стоянок таксі, а також сприяння зазначеного питання під час розгляду на сесії, оформлення необхідних документів та подальше підписання договору про надання права на організацію паркування транспортних засобів у місті вимагав від підприємця 6,8 тисячі гривень хабара. За фактом вимагання неправомірної вигоди слідчим управлінням ГУНП у Львівській області було  відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 14 та частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального  кодексу України.

23 червня, поблизу приміщення міської ради, оперативники УЗЕ та слідства затримали депутата під час одержання ним неправомірної вигоди. Отримані ним гроші у якості хабара, вилучено. Йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів