На Львівщині затримали озброєних викрадачів таксі

14:48 11 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Троє червоноградців віком від шістнадцяти до двадцяти років напали на таксиста та заволоділи його автомобілем.

Про це повідомили в понеділок, 11 лютого, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області: «9 лютого в Сокальське відділення поліції звернувся за допомогою 18-річний житель Сокальського району, таксист. Хлопець повідомив, що близько 23.05 на околиці одного з сіл у Сокальському районі на нього напали невідомі зловмисники, побили його та заволоділи його автомобілем «Фіат Стіло». При цьому нападники, обличчя яких були закриті масками, здійснили кілька пострілів з невідомої зброї».
 

«На Сокальщині та на території прилеглих районів було введено план «Перехоплення», до реалізації якого по тривозі були задіяні оперативники Управління карного розшуку Нацполіції Львівщини, працівники Сокальського, Жовківського, Радехівського Червоноградського, Яворівського та Кам’янко-Бузького відділів та відділень поліції, а також працівники інших служб та підрозділів обласної поліції», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За кілька годин у гаражі на території домогосподарства, що належить матері одного з зловмисників, поліцейські виявили автомобіль потерпілого, а невдовзі встановили особи трьох причетних до скоєння цього злочину», – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

«До скоєння злочину причетні двоє мешканців Червоноград віком 18 та 19 років, котрі затримані. Також з’ясовано особу їхнього 16-річного спільника, котрий мешкає у тому ж місті», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

«Затриманим вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Щодо їх спільника – поліцейські зараз його опитують в присутності батьків та проводять слідчі дії. Усі хлопці раніше не притягувались до кримінальної відповідальності, двоє з них здобувають професійну освіту. Зараз ми встановлюємо причини, що спонукали їх до скоєння цього злочину, а також обставини події», – зазначив Тарас Сабанюк.

«Зброю, якою скористались зловмисники – предмет, схожий на пістолет іноземного виробництва, поліцейські вилучили та скерували в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України для проведення експертизи», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів