На Львівщині затримали крадія 200 метрів телефонного кабелю

18:00 5 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: np.gov.ua

Правоохоронці встановили, що крадіжку майна «Укртелекому» скоїв 24-річний раніше судимий місцевий житель.

У Новому Роздолі з даного телефонного колодязя було викрали 200 метрів телефонного кабелю. Працівники поліції встановили особу зловмисника та вилучили викрадене майно «Укртелекому», – повідомили сьогодні, 5 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«4 травня до Миколаївського  відділення поліції надійшла заява від працівників компанії «Укртелеком» про те, що на вулиці Шевченка у Новому Роздолі виявлено відкритий телефонний колодязь з пошкодженими кабелями. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що з даного телефонного колодязя було викрадено 200 метрів телефонного кабелю. Сума збитків встановлюється.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що крадіжку майна компанії скоїв 24-річний раніше судимий  місцевий житель. Речові докази (телефонний кабель) вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1. статті 185 Кримінального кодексу України (Таємне викрадення чужого майна (крадіжка), карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів