На Львівщині схопили крадія 14 велосипедів

14:10 24 квітня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: 20minut.ua

33-річний рецидивіст поцупив у Бродах 14 велосипедів і майно із трьох квартир та складу.

Про це поінформували в середу, 24 квітня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «У Бродівське відділення поліції за допомогою звернувся 33-річний житель райцентру, котрий повідомив, що з під’їзду будинку на вулиці Залізничній було викрадено його велосипед вартістю близько п’ятнадцяти тисяч гривень. Того ж дня про крадіжку велосипеда заявив ще один 60-річний місцевий житель. Заподіяні йому збитки склали майже чотири тисячі гривень».

«Працівники поліції з’ясувавали особу зловмисника, причетного до скоєння крадіжок  – раніше судимого 33-річного жителя Бродів. Речові докази у нього вилучено. Як з’ясувалося, чоловік причетний до викрадення щонайменше чотирнадцяти велосипедів, майна з трьох помешкань та складського приміщення», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

«Стосовно нього відкрито кримінальні провадження за частинами 2 та 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачененею, – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває. Проводиться перевірка щодо причетності зловмисника до скоєння інших злочинів», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів