На Львівщині затримали грабіжника, який поранив ножем таксиста

14:30 25 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

Медики діагностували у потерпілого колото-різану рану грудної клітини.

«Поліцейські затримали на Львівщині зловмисника, який пограбував таксиста й викрав його автомобіль», – повідомили сьогодні, 25 листопада, в прес-службі (відділі управління превентивної діяльності) Львівського обласного управління Національної поліції, де також поінформували:

«24 листопада близько 21.00 до правоохоронців зателефонував 58-річний таксист, який  розповів, що невідомий поранив його ножем, викрав автомобіль і поїхав у напрямку села Дмитрів. На місце події прибули правоохоронці.

Потерпілий розповів, що близько20.00  у місті Кам’янка-Бузька до його автомобіля сів чоловік і попросив відвезти його до села Дмитрів. Коли вони виїхали за межі міста, незнайомець вдарив водія ножем у правий бік.

Коли таксист вийшов з автомобіля, зловмисник сів за кермо і поїхав. Потерпілого доставили до лікарні. Медики діагностували у нього колото-різану рану грудної клітини.

Правоохоронці Радехівського відділення поліції, спільно з працівникамиЧервоноградського відділу поліції, встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний місцевий мешканець.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального  кодексу України.

Санкція статті передбачаємаксимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном  до дванадцятироків із конфіскацією майна. Призначено судово-медичну експертизу, триває досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів