На Львівщині затримали француза та ізраїльтянина

11:30 16 серпня 2018 р.

У пункті пропуску «Краківець» виявили викрадений у Німеччині «Фольксваген»

У пункті пропуску «Краківець» виявили викрадений у Німеччині «Фольксваген»
Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники Мостиського загону затримали громадянина Франції, який незаконно намагався переправити через кордон пакунки з контрабандними тютюновими виробами.

Про це повідомили в четвер, 16 серпня, в Держприкордонслужбі, де також розповіли: «Охоронці кордону помітили вночі на ділянці відповідальності відділу «Мігове» транспортний засіб, який рухався в бік державного кордону. Для пошуку можливих порушників було залучено додатковий прикордонний наряд. В ході перевірки прикордонники виявили на відстані 120 метрів від лінії кордону громадянина Франції з трьома пакунками сигарет».

«Згодом військовослужбовці знайшли автомобіль марки «Сітроен» французької реєстрації, який іноземець залишив неподалік кордону. 57-річного француза затримано для з’ясування всіх обставин порушення. Виявлені контрабандні тютюнові вироби будуть передані до ДФС», – поінформували також у Держприкордонслужбі.

«Під час оформлення прикордонниками Львівського загону в пункті пропуску «Грушів» подорожуючих стосовно одного з громадян спрацювала база даних Інтерполу. Як з’ясувалось, 32-річного ізраїльтянина розшукували правоохоронні органи Росії за злочин, пов'язаний із організацією проституції», – розповіли також у Держприкордонслужбі.

«А в пункті пропуску «Краківець» військовослужбовці Мостиського загону виявили викрадений у Німеччині «Фольксваген», яким планував перетнути державний кордон громадянин Грузії. Про виявленого злочинця та легковик 2006 року випуску охоронці кордону повідомили представників Національної та чергового Укрбюро в Києві», – повідомили також у Держприкордонслужбі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів