На Львівщині затримали дев’ятьох іноземців

12:18 23 жовтня 2016 р.

Фото до новини

Двоє затриманих чоловіків, жінка та двоє дітей мали документи громадян Туреччини, а ще один чоловік та жінка і двоє дітей – Вірменії.

Прикордонники Мостиського загону в результаті відпрацювання інформації, яка надійшла від оперативних підрозділів виявили сьогодні вночі неподалік Малніва на Львівщині дев’ятьох мігрантів. Порушників зупинили під час подолання ними загороджувального паркану, за 10 метрів від кордону.

Серед нічних подорожувальників були п’ятеро дорослих та четверо дітей. Двоє чоловіків, жінка та двоє дітей мали документи громадян Туреччини. Ще один чоловік та жінка і двоє дітей – Вірменії. Усі затримані потрапили в Україну законним шляхом, однак далі, ризикуючи у холодну пору життям маленьких дітей, вирішили перейти кордон через ліси, в обхід пунктів пропуску. 

Затриманих  доставлено у відділ прикордонної служби, де їм запропоновану гарячі напої. На порушників складено протоколи за частиною 2 статті 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зараз з’ясовуються обставини їхньої незаконної подорожі. 

Про це повідомили сьогодні, 23 жовтня, на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото затриманих іноземців.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів