На Львівщині вилучили близько 20 тисяч пляшок горілки й 1920 літрів спирту (оновлено)

16:15 29 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДФС

Автомобіль з підозрілим алкоголем зупинили на посту «Плай Добряни» вселі Добряни в Стрийському районі.

«На Львівщині правоохоронці затримали автомобіль на якому перевозили близько 20 000 пляшок горілки сумнівного походження. Розпочато розслідування – повідомили сьогодні, 29 липня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли подробиці:

«Учора, 28 липня, близько 22:00 співробітниками управління захисту економіки національної поліції Львівської області на посту «Плай Добряни» виявлено в селі Добряни в Стрийському районі автомобіль, котрий перевозив горілчані вироби в кількості близько 20 000 пляшок об’ємом 0,5 літра кожна з можливими ознаками підроблення марок акцизного збору. У зв’язку з цим Стрийською місцевою прокуратурою дано доручення районному відділу поліції невідкладно внести відомості за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні здійснюється Стрийською місцевою прокуратурою. На даний час, уже скеровано до суду клопотання про тимчасовий доступ до даного автомобіля та надано процесуальним керівником відповідні доручення слідчому. Тривають інші слідчі дії, спрямовані на з’ясування всіх обставин у справі».

Натомімсть у прес-службі Львівського обласного управління розповіли «Щоденному Львову»: «З метою руйнування незаконного трафіку спирту та припинення поступлення в торгівельну мережу алкогольного сурогату, податковими міліціонерами Головного управління ДФС у Львівській області 27 липня при перевірці отриманої інформації в селі Сокільники в Пустомитівському районі Львівської області виявлено вантажний транспортний засіб з вантажем 16 двістілітрових бочок, наповнених рідиною з різким запахом спирту. Всього з незаконного обігу вилучено 1920 літрів спирту орієнтовною вартістю 300 тисяч гривень та автомобіль «Mercedes-Benz Sprinter», яким цей перевозився вантаж орієнтовною вартістю 350 тисяч гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів