На Львівщині затримали 154 ящики білоруських сигарет

22:38 22 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

У 60 коробок з-під туалетного паперу українець спакував по 2-2,5 ящики сигарет.

«Велику партію сигарет – 154 ящики – затримали прикордонники на Львівщині», – повідомили сьогодні, 22 серпня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли подробиці:

«У результаті здобутої напередодні інформації та заходів, проведених оперативними підрозділами Державної прикордонної служби, сьогодні на Львівщині затримано велику партію контрабандного тютюну. Зокрема в ході реалізації отриманої інформації в Мостиськах неподалік кордону співробітники Держприкордослужби спільно з працівниками ДФС зупинили для перевірки мікроавтобус. В ньому громадянин України переміщував близько 60 ящиків сигарет без акцизних марок.

З метою проведення подальших заходів перевірки мікроавтобус доставлено до ДФС у Львові. Наразі планується направлення повідомлення за статтею 204 Кримінального кодексу України. 

У мікроавтобусі перебувало 60 коробок з-під туалетного паперу, у яких сигарети без акцизних марок. Після перерахунку з’ясувалося, що у кожну з цих коробок українець спакував по 2-2,5 ящики сигарет. Загальна кількість тютюнових виробів білоруського виробництва – 154».

Про це повідомили сьогодні, 22 серпня, на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікувуали фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів