На Львівщині засуджено двох організаторів незаконного переправлення іноземця через кордон

17:48 4 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: wallnews.info

Співробітники СБУ затримали під час спроби перетину державного кордону України громадянина Молдови, який перебував у розшуку в себе на батьківщині.

За матеріалами СБУ вироком Мостиського районного суду Львівської області за організацію незаконного переправлення громадянина Молдови через державний кордон України засуджено двох співробітників однієї з туристичних фірм. За грошову винагороду вони вчинили службове підроблення та організували видачу чиновниками державної міграційної служби неправдивого документа, на підставі якого іноземець отримав закордонний паспорт громадянина України.

На початку цього року співробітники СБУ під час спроби перетину державного кордону затримали громадянина Молдови, який перебував у розшуку в себе на батьківщині. Зловмисників засуджено за частиною 2 статті 332, частиною 5 статті 27-1 та частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України, службове підроблення) до п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном один рік і шість місяців. Про це повідомили сьогодні, 4 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління СБУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів