У Самборі засудили організатора наркопритону

09:58 25 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

26-річний мешканець Самбора влаштував та утримував місце для незаконного вживання наркотичних засобів та психотропних речовин.

Суд обрав міру покарання для 26-річного мешканця Самбора, засудженого за організацію та утримання місць для незаконного вживання, виробництва й виготовлення наркотичних засобів. Засуджений раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за  скоєння різних злочинів, у тому числі – за кримінальні правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Попри попередні судимості, він знову став на злочинний шлях. У серпні-вересні минулого року у місті Самборі, за місцем проживання, чоловік організував та утримував місце для незаконного вживання наркотичних засобів та психотропних речовин. Одночасно у тому ж приміщенні ціречовини і виготовлялись. Працівники Самбірського міськвідділу міліціїзадокументували протиправні дії чоловіка і притягнули його до кримінальноївідповідальності.

Суд визнав зловмисника винним у вчиненні кримінальних правопорушень,передбачених частинами 1 та 2 статті 317 (організація  або  утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з випробуванням на іспитовий строк два роки шість місяців.

Про це повідомили сьогодні, 25 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів