На Львівщині засудили солдата до трьох років позбавлення волі за самовільне залишення служби

13:22 15 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

Під час судового розгляду правопорушник визнав вину повністю.

Яворівський районний суд затвердив обвинувальний акт військової прокуратури Львівського гарнізону й покарав солдата позбавленням волі на три роки за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених частинами 3 і 4 статті 407 Кримінального кодексу України (самовільне залишення військової частини, вчинене в умовах особливого періоду) Військові прокурори довели у судовому засіданні, що обвинувачений О. у вересні 2014 року без дозволу командира самовільно покинув межі військової частини та прибув додому, де проводив час на власний розсуд.

У червні 2015 року військовослужбовець добровільно повернувся в розташування військової частини. Про своє прибуття повідомив командування та приступив до виконання своїх службових обов’язків з несення військової служби.

Своїми діями обвинувачений О. вчинив кримінальні правопорушення, передбачені частинами 3 і 4 статті 407 Кримінального кодексу України. Під час судового розгляду правопорушник вину визнав повністю. У скоєному розкаявся.

Як повідомив військовий прокурор Львівського гарнізону полковник юстиції Михайло Верцімага, суд погодився із доводами військової прокуратури і визнав громадянина О. винним у скоєнні злочинів, передбачених частинами 3 і 4 статті 407 Кримінального кодексу України. Згідно статті 70 Кримінального кодексу України, шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим, суд остаточно визначив за сукупністю злочинів покарання у виді трьох років позбавлення волі.

Про це повідомили сьогодні, 15 липня, в прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів