На Львівщині зарізали безробітного

12:45 5 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: ednist.info

Правоохоронці запевнили, що «вживають усіх заходів аби встановити особу зловмисника».

«У селі на Львівщині виявлено тіло чоловіка з ножовим пораненням в області серця. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство», правоохоронці вживають усіх заходів аби встановити особу зловмисника», – повідомили сьогодні, 5 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«4 травня близько 7.00 у Старосамбірське відділення поліції надійшло на оперативну лінію 102 повідомлення від голови одного з сіл району про те, що неподалік Народного дому виявлено тіло чоловіка без ознак життя. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

На тілі експерти виявили слід ножового поранення в області серця. Встановлено, що загиблий – 49-річний непрацюючий місцевий мешканець.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці вживають усіх заходів аби встановити особу зловмисника».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів