На Львівщині загинула внаслідок ДТП пасажирка п’яного водія

11:16 6 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДАІ, за попередньою інформацією, 36-річний житель Перемишлянського району виїхав на автомобілі «ВАЗ» у стані алкогольного сп’яніння на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з вантажівкою «MAN».

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили сьогодні, 6 листопада, що на Львівщині зіткнулися легковик та фура: одна людина загинула, ще одна – отримала поранення. У повідомленні також конкретизують:

«У Львівській області нетверезий водій легковика спричинив ДТП. Як наслідок, одна людина загинула, ще одна – травмувалася. Автопригода відбулась учора, 5 листопада, близько 06.30 години на автодорозі «Мукачево-Івано-Франківськ-Рогатин-Львів».

За попередньою інформацією, водій автомобіля «ВАЗ», 36-річний житель Перемишлянського району, був за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з вантажівкою «MAN» під керуванням 57-літнього мешканця Яворівщини. 

У результаті ДТП загинула 24-річна пасажирка автомобіля «ВАЗ», мешканка Київської області. Водій цього легковика – отримав травми, тож чоловіка шпиталізували до хірургічного відділення лікарні.

Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму та забої.  Триває розслідування всіх обставин цієї дорожньо-транспортної пригоди. 

ДАІ закликає автомобілістів бути дисциплінованими, відповідальними, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху, не сідати за кермо у нетверезому стані!».

Своєю чергою, в департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомили в четвер:

«5 листопада о 6.30 поблизу с. Старе Село Пустомитівського району на автодорозі Івано-Франківськ – Львів сталося зіткнення двох автомобілів: легкового автомобіля «ВАЗ-21124» та вантажного автомобіля з причепом  «MAN». Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля «ВАЗ-21124», 1990 року народження, жителька м. Бровари, Київської області від отриманих травм загинула на місці події.

Пасажир автомобіля «ВАЗ-21124», 1990 року народження, житель м. Бровари, Київської області в стані середньої важкості госпіталізований до травматологічного відділення 8 міської клінічної лікарні м. Львова. Водії «ВАЗ-21124» та «MAN» від госпіталізації відмовились. Обставини ДТП з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів