На Львівщині забили до смерті чоловіка

14:19 13 вересня 2013 р.

Вчили його силовим прийомам... напідпитку

Жертвою двох пяних молодиків став, як повідомляє ВЗГ МВС у Львівській області, 60-річний дрогобичанин, котрий радо відгукнувся на їхню пропозицію випити з ними чарку за компанію. Однак, захмелівши, ті вирішили навчити його... силовим прийомам.

Але явно перестаралися. Бо він від завданих йому ними тілесних ушкоджень, помер. А молодики, які вже нічого не тямили, не усвідомили в тому числі й те, що їхній знайомий перебуває у вкрай важкому стані. Тож залишили його наодинці, не залишившии йому таким чином жодних шансів на життя. 

Однак начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Овчаренко Василь Сергійович інформував ВЗГ МВС у Львівській області, що дільничні інспектори міліції спільно з працівниками карного розшуку Дрогобицького міського відділу невдовзі затримали зловмисників. А співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції уже відкрили з цього приводу кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України.

Тож нагадаємо принагідно, що убезпечити громадян від злочинців на Львівщині сподіваються, сформувавши загін... юних міліціонерів.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів