На Львівщині заблокували злодіїв на горищі

11:00 16 жовтня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: lv.npu.gov.ua

Злодіям, котрі проникли у будинок з метою крадіжки, не вдалося реалізувати свій задум завдяки пильному сусіду та оперативності поліції охорони.

Про це повідомили у вівторок, 16 жовтня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «15 жовтня о 01.50 на пульт централізованого спостереження управління поліції охорони у Львівській області надійшла інформація від жителя Дрогобич про те, що в помешкання його сусіда проникли невідомі. За вказаною адресою негайно було скеровано групу реагування».

«Обстежуючи будинок, поліцейські виявили зламане вікно, заблокували об’єкт та викликали працівників патрульної поліції. З дозволу власників правоохоронці обстежили будинок та виявили на горищі двох осіб, які намагалися викрасти матеріальні цінності з помешкання. Ними виявилися жителі Дрогобича віком 26 та 36 років», – поінформували також в обласному управлінні поліції

«Зараз затриманих перевіряють на причетність до вчинення інших злочинів, вирішується питання про обрання для них міри запобіжного заходу та питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України. За крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, законодавством передбачено покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів