На Львівщині заарештували розшукуваного в Чехії

13:10 17 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

33-річний громадянин Чеської Республіки, який перебував у базі даних Інтерполу, не зумів сховатися в Україні.

У прокуратурі Львівської області повідомили у вівторок, 17 вересня: «9 вересня в пункті пропуску «Шегині» під час здійснення прикордонного контролю затримали 33-річного громадянина Чеської Республіки, який перебував у базі даних Інтерполу. З’ясувалось, що чоловіка розшукують за вчинений ним злочин, передбачений статтею 205 Кримінального кодексу Чеської Республіки (крадіжка).

«Під час розгляду слідчим суддею Мостиського районного суду Львівської області клопотання Городоцької місцевої прокуратури про застосування до затриманого арешту, він заявив про згоду на його видачу (екстрадицію) у спрощеному порядку. Тож слідчим суддею цю заяву задоволено та до іноземця застосовано екстрадиційний арешт», – поінформували також у прокуратурі.

«Прокуратурою області невідкладно, з додержанням вимог статті 588 Кримінально-процесуальногого кодексу України, проінформовано центральний орган України. Видача особи (екстрадиція) у спрощеному порядку здійснюється відповідно до вимог статті 588 Кримінально-процесуальногого кодексу України», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів