На Львівщині заарештували підозрюваного в умисному вбивстві

12:45 19 жовтня 2018 р.

Сокальський районний суд

Сокальський районний суд
Фото: google.com.ua

Чоловік зі села Княже в Сокальському районі може потрапити за ґрати на 15 років.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в п’ятницю, 19 жовтня: «За процесуального керівництва органів прокуратури області жителю села Княже в Сокальському районі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), яка передбачає до 15 років позбавлення волі. Подія трапилася цьогоріч, 13 жовтня, у полі поблизу села Шпиколоси на Львівщині».

«31-річний чоловік під час раптово конфлікту зі своєю 42-річною співмешканкою на ґрунті особистих неприязних відносин завдав їй численних ударів по голові та тілу. Внаслідок побиття потерпіла отримала переломи ребер, крововилив під м’які оболонки головному мозку, розрив печінки. Ці важкі тілесні ушкодження і призвели до смерті жінки», – поінформували також у прокуратурі.

«За клопотанням сторони обвинувачення підозрюваному обрано найсуворішу міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Розслідування триває, у проваджені призначено судові експертизи, проводяться слідчі дії», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів