На Львівщині заарештували підозрюваного у вбивстві

10:20 22 липня 2019 р.

Старосамбірський районний суд

Старосамбірський районний суд
Фото: google.com.ua

Житель Старосамбірщини перебуватиме під вартою за заподіяння товаришу травми, яка спричинила смерть.

Про це повідомили в понеділок, 22 липня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «За процесуального керівництва органів прокуратури області жителю Старосамбірського району повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого)».

«Подія трапилася 11 липня  у Добромилі на Львівщині. 43-річний зловмисник, під час раптового конфлікту із своїм 69-річним товаришем, завдав йому декілька ударів кулаком у грудну клітку, внаслідок чого у потерпілого стався геморагічно-травматичний шок від якого він і помер», – поінформували також у прокуратурі.

«За результатами скоординованої роботи правоохоронних органів та проведених першочергових слідчих (розшукових) дій фігуранту повідомлено про підозру та за клопотанням сторони обвинувачення обрано найсуворішу міру запобіжного заходу – тримання під вартою. За вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до 10 років», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів