На Львівщині заарештували 15-річного розбійника

12:15 21 лютого 2019 р.

Городоцький районний суд

Городоцький районний суд
Фото: google.com.ua

Суд розглядає три обвинувачення стосовно 15-річному новояворівчанина.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в четвер, 21 лютого: «За процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури повідомлено про підозру 15-річному новояворівчанину у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з насильством, небезпечним для життя і здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчинений особою, яка раніше вчинила розбій). Наприкінці січня цього року, неповнолітній зловмисник напав на 25-річного перехожого на одній із вулиць Новояворівська. Під час розбою хлопець побив потерпілого та викрав мобільний телефон».

«Стосовно підозрюваного судом уже слухається об’єднане кримінальне провадження щодо його обвинувачення у вчиненні трьох корисливих злочинів, пов’язаних із застосуванням насильства до потерпілих, відповідальність за які передбачено частинами 1 та 2 статті 186, а також частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України.
Юнак проігнорував те, що судом до нього вже застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною залишати своє житло з 18:00 до 07:00 без дозволу суду», – поінформували також у прокуратурі.

«Місцева прокуратура двічі ініціювала питання щодо обрання правопорушнику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, проте, суд їх відхилив. На даний час підозрюваному обрано найсуворішу міру запобіжного заходу – тримання під вартою на 60 днів без альтернативи внесення застави. В разі доведення вини фігурант може потрапити до в’язниці на строк від семи до десяти років», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів