На Львівщині за зривання золотих прикрас зі жінок карають чотиримісячним ув’язненням

12:10 21 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: fotonotas.net

Як повідомили в п'ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, Стрийський міськрайонний суд визнав 25-річного злочинця винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС повідомили сьогодні, 21 листопада, що за скоєння грабежу потрапив за ґрати 25-річний мешканець Стрийського району. У повідомленні також конкретизують:

«Подія трапилася близько обіду 5 червня цього року. Того дня до чергової частини Стрийського міськвідділу міліції зателефонувала 38-річна місцева мешканка та повідомила про те, що її пограбували  на одній з вулиць міста Стрий.

Незнайомий молодий чоловік йшов по вулиці їй назустріч, а потім раптово підбіг до неї та зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулончиком. Жінка описала зловмисника  та зазначила, що він побіг в сторону парку.

Оперативний черговий міськвідділу міліції, отримавши від потерпілої прикмети зловмисника, передав орієнтування усім нарядам та скерував на місце події слідчо-оперативну групу. Оперативники карного розшуку за «гарячими» слідами затримали грабіжника.

Ним виявився 25-річний місцевий мешканець, який раніше судимим не був. У судовій залі зловмисник свою вину визнав та щиро розкаявся у вчиненому. Стрийський міськрайонний суд врахувавши всі обставини справи, визнав 25-річного чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.186 (грабіж) КК України та призначив йому покарання у вигляді чотирьох місяців арешту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів