На Львівщині вже розшукали винуватця загибелі велосипедиста

12:12 16 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДАІ

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДАІ, темно-вишневий «Фольксваген» із пошкодженнями, характерними після ДТП, знайшли на околицях Миколаєва.

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили сьогодні, 16 жовтня, що його співробітники вже розшукали водія-втікача, який збив на смерть велосипедиста. У повідомленні також конкретизують:

«У Львівській області встановили водія іномарки, який збив на смерть велосипедиста та утік із місця ДТП. Аби уникнути відповідальності, чоловік заховав потрощене авто на околицях міста, подалі від сторонніх очей. Втім, раритетний, темно-вишневий «Фольксваген», усе одно привернув увагу людей, тож така любов до ретро-автівок виявилася згубною для втікача.

У п’ятницю, 10 жовтня, до правоохоронців зателефонував випадковий очевидець автопригоди, що сталася у Миколаївському районі у Львівській області, на трасі «Київ-Чоп». Темно-вишневий бус «Фольксваген» на швидкості збив велосипедиста та, навіть не спинившись, утік у напрямку Миколаєва.

Водій «двохколісного», 25-річний львів’янин, внаслідок ДТП отримав численні травми, від яких загинув на місці події. На жаль, керманич легковика, який став очевидцем пригоди, не встиг запам’ятати номерний знак автомобіля-втікача.

Ретельно оглянувши місце ДТП, правоохоронці виявили залишки яскравої фарби та уламки фари. Такі знахідки ще раз підтвердили розповіді очевидця події: зловмисник був за кермом «Фольксвагена», темно-вишневого кольору, ймовірно, моделі «Т-3». Встановити особу порушника було доволі складно, адже, як виявилось згодом, автомобіль було зареєстровано в іншій області. Тож, єдиною «зачіпкою», яка могла вивести на слід утікача, була його любов до раритетних автівок.

Працівники ДАІ з’ясували: нещодавно у Львові відбулася виставка ретро-автомобілів. Серед учасників фестивалю був лише один темно-вишневий «Фольксваген Т-3». Дізнавшись номер цього авто, правоохоронці встановили, що власник іномарки, мешканець Волині, продав її за дорученням 49-річному львів’янину.

Цей чоловік, як виявилось, захоплювався не лише ретро-автівками, але й у минулому мав проблеми із законом.За попередніми даними, того дня львів’янин їхав за місто та по дорозі збив на смерть велосипедиста.

Правоохоронці вже розшукали та вилучили автомобіль утікача. Темно-вишневий «Фольксваген» із пошкодженнями, характерними після ДТП, знайшли на околицях Миколаєва. За фактом цієї дорожньо-транспортної пригоди триває розслідування». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів