На Львівщині розшукали водія, який збив 23 лютого жінку й втік із місця ДТП

11:10 25 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: corruptua.org

Як повідомили в прес-службі обласного управління Державтоінспекції, співробітники ДАІ оперативно знайшли на узбіччі дороги «Львів-Самбір-Ужгород» автомобіль «Mercedes-Benz» із пошкодженнями, характерними після аварії.

У прес-службі Львівського обласного управління Державтоінспекції повідомили:

«На Львівщині працівники Державтоінспекції розшукали водія-втікача, який збив перехожу жінку. Автопригода сталася 23 лютого близько 18.35 години у селі Стрілки, що в Старосамбірському районі.

За попередніми даними, керманич автомобіля «Mercedes-Benz» не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу та збив на узбіччі 28-річну жінку. Водій-порушник хутко втік із місця дорожньо-транспортної пригоди.

У результаті ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження, тож її довелося шпиталізувати. Медики діагностували у неї політравму, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійно-рвані рани та численні забої. 

Працівники Державтоінспекції одразу ж вирушили на пошуки водія-порушника. Автомобіль «Mercedes-Benz» із пошкодженнями, характерними після ДТП, розшукали на узбіччі дороги «Львів-Самбір-Ужгород». Згодом встановили й особу втікача. Це 31-річний мешканець Самбора.

Наразі триває розслідування. Правоохоронці з’ясовують усі обставини автопригоди».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів