На Львівщині вимагали гроші у заробітчан

15:45 23 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці вилучили у рекетирів більше п’ятдесяти тисяч доларів.

Працівники відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективи) слідчого управління поліції Львівщини спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань Нацполіції України викрили учасників організованої злочинної групи, до складу якої входили мешканці Самбірського та Старосамбірського районів віком від 25 до 30 років. Правоохоронці з’ясували, що учасники злочинної групи вимагали гроші у жителів Львівщини, котрі повертались із заробітків з-за кордону.

Рекетири залякували своїх жертв, а якщо це не давало результату, то вдавались до фізичного насильства. Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у них коштів на загальну суму більше п’ятдесяти тисяч доларів, здобутих злочинним шляхом та інші речові докази.
Слідчі повідомили трьом учасникам злочинної групи про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Їм загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Про це повідомили в обласному управлінні поліції. Як інформував «Щоденний Львів», розбійники в масках увірвалися у житловий будинок у Радехові, катували його мешканців і заволоділи грошима.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів