На Львівщині вилучили запчастини військової техніки

10:45 20 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Працівники Служби безпеки України вилучили в Шегинях частини бортової коробки передач для військової гусеничної техніки.

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України повідомили сьогодні, 20 квітня: «Прикордонники запобігли перевезенню через кордон частин від агрегатів військової техніки. Специфічний вантаж намагався незаконно ввезти в Україну через пункт пропуску «Шегині» на кордоні з Польщею наш 30-річний співвітчизник зі Львівщини».

«Прикордонний наряд зауважив учора під час огляду транспортних засобів, що в одному з автомобілів перевозяться запчастини, які можуть мати військове призначення. В ході розбору правоохоронці з’ясували, що виявленими елементами є права та ліва частини бортової коробки передач для військової гусеничної техніки. Ці предмети можуть перевозитися через кордон тільки у визначеному законом порядку», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Відтак, прикордонники поінформували про виявлені ними запчастини працівників Служби безпеки України, які вилучені комплектуючі частини з метою проведення спеціальної експертизи», – повідомили також у Західному регіональному управлінні ДПСУ та опублікували фотосвідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів