На Львівщині викрито ще одну схему конвертації

13:00 11 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: sfs.gov.ua

Правоохоронці повідомили в п’ятницю, що ними проведено 11 обшуків в офісних приміщеннях і вилучено 10 печаток новостворених фіктивних СГД.

«У січні цього року оперативниками і слідчими ГУ ДФС у Львівській області в межах кримінального провадження за фактами ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах та фіктивного підприємництва проведено заходи по ліквідації схеми «конвертації» і мінімізації сплати податків. До схеми входили «транзитно-конвертаційні» та «фіктивні» фірми, на рахунки яких, за удавані товари і послуги надходили кошти, які в подальшому перераховувались на карткові рахунки організаторів», – повідомили сьогодні, 11 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі Львівського обласного управління ДФС, де також розповіли подробиці:

«Обсяг проконвертованих коштів з березня 2015 року до січня 2016 року склав 31,8 млн. гривень, в тому числі 5,3 млн. гривень незаконно сформованого схемного податкового кредиту реально діючим підприємствам області. Проведено 11 обшуків в офісних приміщеннях, вилучено 10 печаток новостворених фіктивних СГД.

Уже встановлено 50 «користувачів» послуг конвертації і мінімізації, які будуть ретельно перевірені на предмет повноти сплати податків в бюджет. Організаторам схеми доведеться відповісти за Кримінальним кодексом України, а «користувачам» до того ж, сплатити всі належні податки в бюджет».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів