На Львівщині ув’язнили вбивцю близького родича

12:00 22 квітня 2019 р.

Дрогобицький міськрайонний суд

Дрогобицький міськрайонний суд
Фото: wikipedia.org

Дрогобицька місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 22-річного місцевого жителя.

Про це повідомили в понеділок, 22 квітня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли, що 22-річний дрогодичанин обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

«Йдеться про інцидент, який стався 16 вересня 2017 року в селі Унятичі на Дрогобиччині. Чоловік напідпитку, під час сварки з своїм близьким родичем, наніс йому численні удари руками і ногами по різних частинах тіла, зокрема, у голову. Отримавши тілесні ушкодження 35-річний потерпілий помер», – поінформували також у прокуратурі.

«Після цього зловмисник, разом із ще двома особами відвіз тіло чоловіка у поле та закопали. З’ясувалось, що причиною конфлікту стали особисті неприязні стосунки», – розповіли: також у прокуратурі.

«Обвинувачений визнав свою вину у залі судового засідання частково. Відтак, врахувавши усі обставини, суд ухвалив вирок, відповідно до якого визнав фігуранта винним і призначив йому покарання у виді семи років позбавлення волі», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів