На Львівщині ув’язнили на 15 років убивцю школярки

10:10 20 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління МВС, у Самборі засудили до п’ятнадцяти років позбавлення волі вбивцю 16-річної учениці місцевої школи.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськіст)ю обласного управління МВС повідомили сьогодні, 20 квітня: 

«У Самборі вбивцю школярки засудили до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, раніше судимий чоловік намагався зґвалтувати дівчину, але та чинила опір. Під час боротьби злочинець задушив свою жертву.

До Самбірського міського відділу міліції, 6 червня 2014 року, надійшло повідомлення про те, що у одному зі сіл району виявлено тіло дівчини без ознак життя. Слідчо-оперативна група встановила, що загибла – 16-річна учениця місцевої школи.

Дівчина пішла на город збирати сіно та до дому не повернулася. На її тілі експерти виявили тілесні ушкодження.

Працівники міліції встановили, що до скоєння вбивства неповнолітньої причетний 38-річний житель Самбірського району, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Крім того, працівники міліції з’ясували, що зловмисник на момент скоєння кримінального правопорушення перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Він намагався зґвалтувати школярку, але та чинила опір. Під час боротьби злочинець задушив свою жертву.

За фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 (замах на злочин), частиною 4 статті 152 (зґвалтування) та за частиною 2 (10) статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу  України. Самбірський суд визнав чоловіка винним у скоєному та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів