На Львівщині судитимуть розкрадача бюджетних коштів

12:00 24 квітня 2019 р.

Радехівський районний суд

Радехівський районний суд
Фото: google.com.ua

Бізнесмену, який привласнив понад 74 тисяч гривень бюджетних коштів, загрожує до п’яти років ув’язнення на Львівщині.

Про це повідомили в середу, 24 квітня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Радехівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора підприємства, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем), частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України (службове підроблення)».

«Керівник товариства з обмеженою відповідальністю, з яким сільська рада уклала договір на виконання робіт з реконструкції Народного дому, зловживаючи своїм службовим становищем, вніс недостовірні відомості до документів щодо вартості та обсягу виконаних робіт. Зловмисник надав сфабриковані документи до органу місцевого самоврядування, після чого на рахунок фірми було перераховано понад 1,3 млн. гривень бюджетних коштів», – поінформували також у прокуратурі.

«Завищивши обсяги виконаних робіт на суму більше 74 тисяч гривень, підприємець незаконно заволодів грошима. Майнова шкода, завдана територіальній громаді, у ході досудового розслідування повністю відшкодована. Максимальний термін покарання, що загрожує фігуранту, – до п’яти років ув’язнення та трирічне позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів