На Львівщині судитимуть поліціянта за крадіжку

17:00 24 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lviv.gp.gov.ua

Прокуратура Львівщини скерувала до суду справу стосовно поліціянта, який обвинувачується у крадіжці.

Про це повідомили в п’ятницю, 24 січня, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли, що інцидент трапився 12 липня 2019 року на Львівщині. Рядовий поліції Про це повідомили в п’ятницю, 24 січня, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли, що на сайті безкоштовних оголошень телефон «Рhone X» і домовився з продавцем про зустріч у кав'ярні, щоб начебто оглянути та придбати ґаджет.

Але насправді, скористався довірою чоловіка, вибіг із кафе зі смартфоном у руках. Після цього, зник у невідомому напрямку. Таким чином, завдав потерпілому збитків на суму близько 4000 гривень.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Територіального управління ДБР у Львові. Прокурори скерували до суду обвинувальний акт за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), яка передбачає чотири роки позбавлення волі.

Як інформував «ЩЛ», прокуратура Львівської області завершила досудове розслідування у справі стосовно лікаря, яка підозрюється у неналежному виконанні свої професійних обов'язків та недбалого ставлення до них, що в результаті спричинило смерть людини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів