На Львівщині судитимуть лісника

13:15 17 вересня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: exo.in.ua

Недобросовісний лісник на Львівщині привласнив ввіреного йому майна

У прокуратурі Львівської області повідомили у вівторок, 17 вересня: «За процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури, 12 вересня до суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя Турківського району, який підозрювався у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 191 (привласнення особою чужого майна, що перебувало в його віданні) Кримінального кодексу України».

«Лісник лісогосподарського підприємства незаконно здійснив вивіз дров паливних загальною масою 4,15 кубометрів, які перебували під його охороною. Загальна вартість дерев хвойних порід становила понад дві тисячі гривень», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Під час досудового слідства, з метою відшкодування заподіяної злочином шкоди, прокурором пред’явлено позов в інтересах держави щодо стягнення з правопорушника вказаної суми. За вчинене обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів