На Львівщині судитимуть фальсифікаторів кави

12:48 5 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: prokavu.info

У Пустомитівському та Миколаївському районах області незаконно запаковували готову фальсифіковану кавову продукцію в упаковку зі зображенням відомого бренду виробника кави.

«У Львові судитимуть двох осіб за виробництво фальсифікованої кавової продукції під відомим брендом. Зокрема, останні впродовж червня – липня 2015 року, застосовуючи спеціальне обладнання, у підсобних приміщеннях домогосподарств у Пустомитівському та Миколаївському районах області незаконно запаковували готову фальсифіковану кавову продукцію в упаковку із зображенням відомого бренду виробника кави», – повідомили сьогодні, 5 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі прокуратури Львівської області, де також поінформували:

«Унаслідок незаконного використання (без відповідного дозволу від правовласника) торгового найменування підозрювані завдали останньому матеріальної шкоди на значну суму. Досудовим розслідуванням зібрано достатньо доказів вини вказаних осіб в інкримінованому правопорушенні.

З метою забезпечення відшкодування завданих збитків на майно останніх накладено арешт. На даний час за процесуального керівництва прокуратури Львівської області досудове розслідування вказаному кримінальному провадженні завершено та обвинувальний акт за частиною 2 статті 229 Кримінального кодексу України скеровано до суду».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів