На Львівщині суд покарав за зберігання патронів трьома роками ув’язнення, але наразі звільнив

21:28 4 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 4vlada.com

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, у Червонограді двох чоловіків звільнено від відбування призначеного покарання з іспитовим строком терміном на один рік, якщо упродовж цього часу вони не вчинять нового злочину.

«У Червонограді суд засудив двох чоловіків, котрі  незаконно зберігали бойові патрони», – повідомили сьогодні, 4 березня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС, конкретизуючи при цьому

«У вересні 2014 року, правоохоронці викрили двох зловмисників, котрі незаконно зберігали боєприпаси. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України. Перебуваючи біля річки поблизу міста Соснівка, 56-річний пенсіонер разом з 31-річним товаришем знайшли 174 патрони калібру 5,45 мм. 

Після цього, чоловіки перевезли боєприпаси до сараю пенсіонера де зберігали їх без передбаченого законом дозволу. Протиправні дії зловмисників викрили працівники міліції.

Правоохоронці вилучили патрони. Згідно висновку експерта вони є бойовими та придатними для стрільби. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

У судовому засіданні зловмисники свою вину визнали повністю та щиро розкаялися. Червоноградський міський суд призначив їм покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. У порядку статті 75 (звільнення від відбування покарання з випробуванням) Кримінального кодексу України чоловіків звільнено від відбування призначеного покарання з іспитовим строком терміном на один рік, якщо упродовж цього часу вони не вчинять нового злочину».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів