На Львівщині суд покарав грабіжника-рецидивіста ув’язненням

17:45 18 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: softcraze.com

Вироком Самбірського міськрайонного суду 35-річного жителя міста Самбора за скоєння грабежів і крадіжок засуджено до п’яти років та трьох місяців позбавлення волі.

Вироком Самбірського міськрайонного суду 35-річного жителя міста Самбора за скоєння грабежів та крадіжок засуджено до п’яти років та трьох місяців позбавлення волі. Чоловік у серпні 2013 року за скоєний грабіж отримав п’ять років позбавлення волі і був звільнений від відбування покарання з іспитовим терміном на три роки. Проте судимість не стримала його від скоєння нових кримінальних «подвигів».

Як було доведено в суді, вже через місяць, у вересні 2013 року, чоловік на автовокзалі міста Самбора в маршрутному таксі відкрито, в присутності пасажирів, заволодів грошовою виручкою водія, який відлучився із салону автобуса. Ще два злочини він вчинив у червні минулого року. Зловмисник у Самборі викрав два велосипеди вартістю кожен по 1200 гривень: з-під магазину та з-під головного корпусу туберкульозної лікарні.

А вже у жовтні зприпаркованого на вулиці Шевченка у Самборі автомобіля ВАЗ-2101 викрав магнітолу, акумуляторну батарею та 10 літрів бензину на загальну суму 900 гривень. У січні цього року, він з автомобіля «КАМАЗ» викрав акумуляторну батарею вартістю 1000 гривень.

Прикметно, що всі злочин, зловмисник скоював на території рідного міста Самбора. Але правоохоронці й Феміда поставили крапку в його протиправній діяльності.

Рішенням Самбірського міськрайонного суду його визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті186 (грабіж) та частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

З врахуванням не відбутого покарання, отриманого засудженим у серпні 2013 року, суд призначив йому за вчиненні злочини остаточне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років та трьох місяців позбавлення волі. Про це повідомили сьогодні, 18 серпня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів