На Львівщині схопили чотирьох грабіжників

18:10 30 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dso.gov.ua

Як повідомили в в п’ятницю в прес-службі обласної прокуратури, встановлено, що мешканці одного із сіл Городоцького району, діючи за заздалегідь розробленим планом, проникали в житло до самотніх пенсіонерів, де, застосовуючи насильство і погрожуючи зброєю, заволодівали їх грошима і майном.

У прес-службі обласної прокуратури повідомили сьогодні, 30 січня, що, за процесуального керівництва органів цієї правоохоронної установи, викрито та затримано  чотирьох мешканців одного із сіл Городоцького району, які підозрюються у вчиненні низки грабежів помешкань громадян на території району протягом серпня 2014 року - січня цього року». В повідомленні також конкретизують:

«Встановлено, що останні, діючи за заздалегідь розробленим планом, проникали в житло до самотніх пенсіонерів, де, застосовуючи насильство і погрожуючи зброєю, заволодівали їх грошима і майном. За ініціативою прокуратури, трьох із цих зловмисників взято під варту, ще одному суддею обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Їх дії кваліфіковано за ч. 3 ст. 186 КК України – грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення, що завдало значної шкоди потерпілому. На цей час перевіряється причетність цих громадян до інших правопорушень, зокрема розбійних нападів, скоєних в Городоцькому районі у 2014 році».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів