На Львівщині скасували 32 ліцензії на торгівлю алкоголем і сигаретами

17:05 20 жовтня 2016 р.

В обласному управлінні Державної фіскальної служби запевнили, що за результатами проведених його працівниками фактичних перевірок донараховано штрафних санкцій на суму один мільйон 374,4 тисячі гривень.

В обласному управлінні Державної фіскальної служби повідомили сьогодні, 20 жовтня, «Щоденному Львову», що впродовж січня-вересня його працівниками анульовано 32 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/чи тютюновими виробами за реалізацію таких товарів неповнолітнім. А станом на 1 жовтня 2016 року за результатами проведених фактичних перевірок донараховано фінансових (штрафних) санкції на суму один мільйон 374,4 тисячі гривень.

Натомість на підставі матеріалів правоохоронних органів винесено 42 рішення про застосування фінансових санкцій за реалізацію алкогольних/ слабоалкогольних напоїв та/чи тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, або без ліцензійну торгівлю. А також донараховано санкцій на загальну суму 435,2 тисячі гривень, сплачено 199,6 тисячі гривень, а також анульовано 32 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/чи тютюновими виробами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів