На Львівщині розслідуватимуть факти завищення цін на вугілля для шкіл

16:58 26 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Вугілля для навчальних закладів Турківського району закупили за 1900 гривень за тонну, тоді як його середня вартість в межах області становила близько 1500 грн за тонну.

Для шкіл Турківського району закупили вугілля за найвищою ціною в області. Відтак голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка дав завдання керівництву району провести термінове розслідування з приводу необґрунтовано завищеної вартості чорного палива» – повідомили сьогодні, 26 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації, де також уточнили:

«За результатами проведених торгів, здійснених відділом освіти Турківської райдержадміністрації, вугілля для навчальних закладів району закупили за ціною 1900 гривень за тонну, в той час як його середня вартість в межах області становила близько 1500 гривень за тонну. Відповідно голова Турківської районної державної адміністрації Олександр Лабецький скерував клопотання правоохоронним органам щодо розслідування даного факту.

Окрім цього, звільнено з посади керівника районного відділу освіти, призначеного ще у 2011 році. Також варто наголосити, що громадськість району неодноразово порушувала питання про звільнення цього чиновника із займаної посади.

«Подібні речі є недопустимими і перебувають під постійним контролем облдержадміністрації, – наголосив Олег Синютка. – Кожен чиновник повинен нарешті зрозуміти, що наше завдання – забезпечити комфортну температуру в навчальних класах у зимовий період за умови максимально можливої економії енергоресурсів та бюджетних коштів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів