На Львівщині розшукують винуватця загибелі пішохода

10:00 22 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці просять зголоситися очевидців дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась 21 січня о 19.45 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Угерсько в Стрийському районі Львівської області.

Про це повідомили у вівторок, 22 січня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Невідомий водій, керуючи вантажним автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 27-річного жителя одного зі сіл Стрийського району, котрий переходив проїзну частину пішохідним переходом, після чого втік з місця події. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці ДТП».

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, яка передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі, – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області. – Усіх, хто був очевидцем скоєння цієї ДТП, має записи відеореєстратора або володіє інформацією, що допоможе встановити особу водія-втікача, просимо зголоситись на оперативну лінію 102».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів