На Львівщині розшукують винуватця загибелі пасажирки

10:40 21 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Водій «Лінкольна» втік із місця ДТП, але там знайдено його картки на ім’я й прізвище Микола Логін.

Депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич поширив сьогодні, 21 жовтня, повідомлення від сім'ї постраждалих у ДТП на Яворівщині, які розповіли, що вчора близько 20-ї години на виїзді зі селища Івано-Франкове «Лінкольн» врізався в срібну «Фабію», пасажир якої загинула на місці, натомість її чоловік – уреанімації. Тим часом водій «Лінкольна» втік з місця події, не з'явився в лікарню й ніхто не знає про те, де він знаходиться.

Однак на місці ДТП знайдено його картки на ім’я й прізвище Микола Логін. Відтак сім'я постраждалих у ДТП просить допомогти знайти його. А при цьому зазначає, що цей водій уже неодноразово був винуватцем ДТП: 1) 21 березня 2013 року скоїв зіткнення з «Опелем Комбо» на трасі «Київ-Чоп»; 2) у грудні 2013 року керував «Крайслером RJA 11660» у стані алкогольного сп’яніння; 3) 10 грудні 2014 року керував «Лінкольном RJA 45319» з ознаками алкогольного сп’яніння, відтак, скоїв наїзд на металеву огорожу; 4) 4 лютого 2016 року керував «Лінкольном Town Car LBL92SS» у стані алкогольного сп’яніння; 5) 5 березня 2016 року зіткнувся з «Мерседесом» на трасі «Львів-Краковець», залишив місце дорожньо транспортної пригоди й був визнаний винним.

Контактний телефон для інформації Мар'яна 0633142168. Про це повідомляється на сторінці депутата Львівської міської ради й голови виконкому громадської організації «Варта 1» Ігоря Зінкевича в інтернет-мережі «Facebook». Як інформував «Щоденний Львів», на Яворівщині зіткнулися чотири автомобілі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів