На Яворівщині припинено діяльність підпільної АЗС

12:50 26 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: depo.ua

Правоохоронцями вилучено близько 10 тонн пального, яке реалізовувалось без відповідних документів, а також документацію, що підтверджує факт реалізації пального.

«На Яворівщині викрито та припинено діяльність підпільної автозаправної станції», – повідомили сьогодні, 26 серпня, в прес-службі Львівської області, де також розповіли подробиці:

«За процесуального керівництва працівників Яворівського відділу Городоцької місцевої прокуратури, в рамках досудового розслідування кримінального провадження, зареєстрованого прокуратурою за частиною 1 статті 272 Кримінального кодексу України, за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, 23 серпня викрито діяльність підпільної автозаправної станції в одному із сіл Яворівського району. Незаконну АЗС виявлено спільно зі слідчим відділом Яворівського районного відділу поліції та працівниками УСБ України у Львівській області.

У ході проведення санкціонованого судом обшуку вилучено близько 10 тонн пального, яке реалізовувалось без відповідних документів, а також документацію, що підтверджує факт реалізації пального. Також відсутні й відповідні дозволи від контролюючих органів та органів місцевого самоврядування на початок діяльності автозаправної станції. На цей час у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, призначено низку експертиз».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів