На Львівщині правоохоронці вже розшукали водія-втікачку з місця скоєного нею ДТП

23:47 24 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДАІ

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління ДАІ, наїзд на 60-річну мешканка села Уличне на Дрогобиччині скоїла жителька цього ж району.

У прес-службі обласного управління ДАІ, повідомили сьогодні, 24 жовтня, що на Львівщині правоохоронці вже розшукали водія-втікачку з місця скоєного нею вчора ДТП. У повідомленні також конкретизують: 

«У Дрогобицькому районі на Львівщині жінка-водій іномарки «Volkswagen Caddy» збила перехожу та залишила місце ДТП. Втім, уникнути відповідальності не вдалося – того ж дня порушницю розшукали правоохоронці.

Учора, 23 жовтня, до міліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до них за допомогою звернулась 60-річна мешканка села Уличне, що на Дрогобиччині. Постраждала розповіла, що вранці потрапила у ДТП.

Працівники Державтоінспекції розпитали жінку про обставити пригоди. За словами потерпілої, близько 6-ї ранку у селі Уличне невідомий водій, керуючи автомобілем жовтого кольору, наїхав на неї та одразу ж залишив місце пригоди.  

Жінка встигла запам’ятати цифри номерного знаку автівки-втікача та повідомила ці дані правоохоронцям. Того ж дня працівники ДАІ встановили марку автомобіля та з’яcували, хто саме скоїв цю дорожньо-транспортну пригоду. 

Тож, як виявилось, за кермом автівки «Volkswagen Caddy» того ранку була 35-річна мешканка Дрогобицького району. За попередньою інформацією, жінка не обрала безпечної швидкості руху, не врахувала дорожню обстановку, виїхала за межі проїзної частини та скоїла наїзд на перехожу. Внаслідок ДТП постраждала отримала струс головного мозку. 

Наразі проводяться слідчі дії. Правоохоронці встановлюють усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів