На Львівщині поліція затримала наркодилерів у селі

10:05 13 липня 2020 р.

Фото до новини

За скоєне мешканцям Кам’янка-Бузького району віком 27 та 37 років, загрожує покарання - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Зловмисників викрили слідчі та оперативники сектору кримінальної поліції Кам’янка-Бузького відділу поліції спільно з оперативниками кримінальної поліції Львівщини за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури.

Правоохоронці задокументували три факти продажу двома мешканцями району віком 27 та 37 років наркотичного засобу «метадон» та 10 липня викрили їх у селі Запитів під час збуту чергової дози.

Слідчі територіального відділення поліції повідомили зловмисникам про підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Молодший із зловмисників затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою. Невдовзі буде обрано запобіжний захід і для його спільника.

Вилучені у затриманих наркотичні засоби правоохоронці скерували на експертне дослідження, досудове розслідування триває.

Про це повідомила поліція Львівської області.

ДБР зі Львова затримало посадовця лісгоспу на Тернопільщині.

У Львові п'яний на Ауді збив стовп, повідомляв "Щоденний Львів".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів