На Львівщині побито до смерті 33-річного чоловіка

12:20 6 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: 20minut.ua

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 50-річний раніше судимий односельчанини загиблого.

«5 травня у Турківське відділення поліції надійшло повідомлення від 48-річного мешканця одного з сіл району про те, що у одному з будинків він виявив тіло 33-річного місцевого мешканця без ознак життя», – повідомили сьогодні, 6 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«На місці події працювала слідчо-оперативна группа. Встановлено, що загиблий помер насильницькою смертю внаслідок травм, отриманих від ударів по голові. Судмедексперти встановили закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, злам виличної кістки, ниж ньої щелепи та носа. Також поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 50-річний раніше судимий односельчанини загиблого. За попередніми даними, зловмисник скоїв вбивство через особисті неприязні відносини з вбитим.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до пятнадцяти років позбавлення волі. Призначено низку експертиз, проводиться досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів