На Львівщині побили водія і заволоділи автомобілем

09:16 13 липня 2020 р.

Фото до новини

Правоохоронці за кілька годин затримали двох зловмисників, причетних до незаконного заволодіння автомобілем. За скоєне їм загрожує покарання - позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна.

Сьогодні, 13 липня, близько першої години ночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 29-річного мешканця Самбірського району про те, що у селі Дубаневичі Городоцького району на нього напали зловмисники, побили, заволоділи автомобілем ВАЗ-2106 та втекли.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Городоцького відділення поліції, а також оперативники карного розшуку поліції Львівщини. На території області було введено план «Перехоплення», під час якого екіпаж сектору реагування патрульної поліції Городоцького району у селі Вишня виявив та зупинив автомобіль, на якому втікали зловмисники.

Особи нападників встановлені - обидвоє мешканці Городоцького району віком 18 та 23 роки, вони затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального Кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобам) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває.

Про це повідомила поліція Львівської області.

У Львові п'яний на Ауді збив стовп, повідомляв "Щоденний Львів".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів