На Львівщині отруїлася алкоголем 15-річна

15:12 4 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: pplus.in.ua

Правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП батьків неповнолітньої, яку доставили в лікарню з алкогольним отруєнням.

29 травня до Червоноградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від лікаря Червоноградської центральної міської лікарні про те, що до них доставили 15-річну дівчину з алкогольним отруєнням. Неповнолітню госпіталізовано у реанімацію.

«У той день дівчинка разом з подругою попросили перехожого чоловіка придбати їм вино. Після чого дівчата пішли на річку. Після випитого стакану вина, 15-річній дівчинці стало погано, тому вона пішла до дому. Батьки одразу викликали медичну допомогу», – розповів начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського міського відділу міліції капітан міліції Руслан Король.

Батьків потерпілої працівники міліції притягнули до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Про це повідомили сьогодні, 4 червня, прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів