На Львівщині осліпла на праве око внаслідок побиття жінка

09:30 23 жовтня 2017 р.

Поліціянти оголосили жителю Пустомитівського району про підозру у скоєнні злочину, за скоєння якого йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 23 жовтня: У Пустомитівське відділення поліції надійшла заява від жительки одного зі селищ району (у Пустомитівського районі лише одне селище – Щирець. – «ЩЛ»). Жінка повідомила, що 22 вересня під час побутового конфлікту 48-річний місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вдарив її в обличчя».

«Лікарі діагностували у потерпілої тілесні ушкодження, внаслідок яких жінка осліпла на праве око. За висновком судово-медичної експертизи травма призвела до стійкої втрати працездатності. Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Зараз вирішується питання про обрання чоловікові міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває», – поінформували також у прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів