На Львівщині обеззброїли браконьєра

15:28 22 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: zbroya.info

У 28-річного жителя Золочівського району вилучено мисливську гладкоствольну рушницю ТОЗ 16 калібру, на яку він не мав дозвільних документів.

«Правоохоронці викрили в  Золочівському районі браконьєра. Чоловіка за незаконне полювання на дичину притягнуто до адміністративної відповідальності», – повідомили сьогодні, 22 липня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

№Працівники Золочівського відділу поліції 20 липня затримали під час незаконного полювання 28-річного місцевого жителя. Чоловік вночі влаштував полювання із незареєстрованої рушниці на території мисливських угідь району та застрелив дикого кабана.

У браконьєра вилучено мисливську гладкоствольну рушницю ТОЗ 16 калібру на яку він не мав дозвільних документів. «Мисливця» притягнуто до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою попередження або накладення штрафу від шести до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів