На Львівщині натрапили на підпільний склад сигарет білоруського виробництва (відео, оновлено)

23:35 18 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Державна прикордонна служба України

Слідчі заходи проходять уже в рамках кримінального провадження.

«Канал контрабандних цигарок викрили прикордонники на українсько-угорському кордоні. У пункті пропуску Тиса знайшли у вантажівці 57 тисяч пачок сигарет. Сховали їх у дошках. Далі пошуки продовжили вже на Львівщині. У Стрию військові вийшли на склад, з якого і відправляли контрабандний товар. На цій базі знайшли іще понад 60 тисяч пачок сигарет білоруського виробництва. Їх порушники, скоріш за все, теж планували переправити по той бік кордону» – повідомили сьогодні, 18 серпня, на телевізійному «5 каналі».

«У місті Стрий Львівської області військовослужбовці оперативно-розшукового підрозділу та працівники фіскальних органів під час перевірки фірми, яка здійснювала пакування виявленої учора партії палетів з сигаретами, знайшли склад, з якого відправлявся товар. На цій базі було також знайдено 36 палетів з великою кількістю контрабандних сигарет білоруського виробництва, які порушники, скоріш за все, планували переправити по той бік кордону черговим автомобілем. Наразі слідчі заходи проходять вже в рамках кримінального провадження», – розповіли вчора, 18 серпня, ввечері на сайті Державної прикордонної служби України.

«Великий вилов контрабанди вполювали на Львівщині. За два дні знайшли понад 150 тисяч пачок цигарок. Вони мали їхати до Угорщини, а далі у Західну Європу, де ціни на тютюн вдесятеро вищі, ніж в Україні. Партія дуже велика, й може коштувати під 40 мільйонів гривень. А заховати її примудрилися у звичайних дошках», – повідомили сьогодні, 18 серпня, в програмі «Вікна» телеканалу СТБ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів