На Львівщині активісти «вполювали» двох п'яних правоохоронців за кермом (відео)

09:52 1 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

За нетверезе кермування в області від початку року звільнили більше десятка міліціонерів.

На Львівщині менше ніж за тиждень громадські активісти затримали двох нетверезих правоохоронців за кермом, упіймали міліціонера та прокурора. Відео із захмелілими високопосадовцями виклали в Інтернет. 

Заступника керівника Жовківського райвідділу міліції Олега Маланяка під час нічного патрулювання побачили активісти «Автомайдану». Вони стверджують, що оперативник ледь тримався на ногах і поводився зухвало.

Після перегляду відео і проведення службового розслідування міліціонера пообіцяли звільнити. Наразі він на лікарняному, з гіпертонічною кризою, із журналістами не спілкується. 

А на іншому скандальному відео – заступник керівника слідчого відділу прокурати Львівщини Андрій Осташевський. Під час нічного патрулювання прокурора запримітили активісти громадської організації «Варта 1». Кажуть, що водій петляв по дорозі, а коли на світлофорі до прокурора підійшли активісти, він спробував утекти. 

За словами активістів, коли приїхали працівники ДАІ прокурор знову намагався втекти. Утім, його наздогнали і завезли на експертизу. Вона підтвердила вміст алкоголю в крові прокурора. 

В обласній прокуратурі повідомили, що Осташевський у них більше не працює. Там також кажуть, що за 3 роки це в них перший такий випадок. Натомість, за нетверезе кермування на Львівщині від початку року звільнили більше десятка міліціонерів. 

Про це повідомили сьогодні, 1 липня, на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1».

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині звільнили з роботи завідувача поліклінікою, який скоїв ДТП у нетверезому стані й розслідують факт відмови одного з керівників Жовківської міліції пройти експертизу щодо сп’яніння.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів