На Львівщині 21-річна жінка зарізала співмешканця

09:56 19 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Як повідомили в прес-центрі обласного управління МВС, встановлено, що між ними виникла сімейна сварка на побутовому ґрунті.

Уночі 18 вересня до чергової частини Стрийського міськвідділу міліції зателефонував 27-річний місцевий мешканець та повідомив, що у квартирі, де проживає його сестра, він виявив тіло її чоловіка без ознак життя. На місце події негайно виїхали представники слідчо-оперативної групи та керівництво міськвідділу міліції.

У помешканні правоохоронці виявили тіло без ознак життя 29-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Наразі встановлено, що між співмешканцями виникла сімейна сварка на побутовому ґрунті.

Під час суперечки жінка завдала чоловікові удар ножем в ділянок шиї. Від завданих ушкоджень чоловік помер на місці. За попередньою інформацією, співмешканці обоє перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Відомості про вчинене внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисницю затримано в порядку статті 208 (затримання уповноваженою службовою особою) Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання прообрання зловмисниці міри запобіжного заходу. Досудове слідство триває.

Про це повідомили в прес-центрі (відділ зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів